Vilken händelserik helg!

Lördag morgon upp med tuppen och iväg till Skara på VFK´s utställning med Bo Wallin som domare. Var själv inte så taggad och hade in i det sista tvekat att åka iväg, Lova har precis löpt och var i mitt tycke för tjock. Men med facit i hand så är jag glad att vi inte backade ur.

Loke´s kritik: Utmärkt helhet, mkt bra huvud, mörka ögon, synnerligen välskuret. Utmärkt hals, överlinje och svans. Välkroppad och välvinklad. Trampar igenom en aning fram, rör sig ngt smalt bak men ändå med utmärkt drive. Vackra färger, välvisad. CK, 1 Bhkl, BIR och BIS 3.

Lova´s kritik: Utmärkt helhet. Vackert välskuret huvud. Utmärkta proportioner i huvudet, utm hals och överlinje och svans. Välkroppad Välvinklad. Välgående. Utm tassar. Typiskt uttryck, med utmärkt hårlag. CK, 1 Btkl och BIM.

Hon fick se sig slagen av brosan men vad gör väl det :) båda är för mig helt underbara som dom är.


Ulvgläntans B Loke


Ulvgläntans B LovaKommentarer
Postat av: Christina

Hej och stort Grattis till helgens framgångar! Så roligt och vilken tur att ni åkte ändå ;)

Hoppas allt är bra med Er!? Vi har precis kommit hem efter en vecka i Turkiet. Alii har bott hos pointrarna och finskspetstösen hos Sörlidbäckens kennel och det gick bara fint. Till midsommar utökar vi familjen med en liten irländare... Ska bli spännande att se hur fröken Alii reagerar :)

Hälsa alla så gott! Kram från oss!

2011-06-12 @ 20:27:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0