Söndag kväll.

Sitter och försöker summera de första veckornas jakt och träning. Loke har haft några jättefina fågelsituationer, sista dagen hade han en kull som han skötte perfekt men husse var så exalterad så att han inte klarade av att skjuta själv. Tur var nog det. Lova och matte har mest bara tränat tillsammans med Windy, Inger och Vibeke (Faulfossens kennel) tillsammans med hennes unghundar Birk och Ronja Rövardottir. Vibeke har varit ett stort stöd och peppat oss. Tack Vibeke! Tack vare dig så har jag och Lova kommit långt, sista dagen lyckades jag och Lova nå vårat delmål.

En fin bild på Ulvgläntans B Windy som bor i Tierp hos Inger och Gunnar.


Längtar tillbaka till fjällen och har definitivt inte lust att jobba imorgon men det är väl bara att bita ihop och kämpa vidare. Förhoppningsvis så har husse planerat in lite jakt nästa helg för Loke och Freja.

Ha det gott i höstrusket.//Berit

Vårat fina konstverk.

Vad gillar ni vårat fina konstverk?

Hundarna är kopior av Freja och Embla.

//Berit


"Theo"

Ulvgläntans Theodosius "Theo" från A kullen. En snygg kille med fart i!


Nu är det jakt!

Tillbringar några dagar i fjällen tillsammans med jaktgänget. Totalt 13 Engelska settrar och sex skyttar. Vi har sköna stunder på fjället och god mat på kvällarna.
Mamma Freja tar livet med ro, älskar jakten men jagar inte alltid tillsammans med husse.


Fast även husse tar livet med ro.


Idag är det ju torsdag och då serveras det ärtsoppa, pannkakor och punch på fjället.


SUCH J Faulfossens VH RAA fixade förmiddagens ripor.


Kan avrunda de här första dagarna med att vi har många bra hundar men skyttarna är nog lite ringrostiga. Eller oxå fick de för mycket punch till lunch idag. 
//Berit 

RSS 2.0