3 dm snö.


De flesta kort blir så här...


Men den här gången lyckas jag få in skärpa på Lova ...


Leksugen Freja...

//Berit

Lugnet har lagt sig över Gläntan!

Nu är det löptider igen. Stackars Loke, han gillar inte att inte hela flocken är tillsammans. Är det inte han som får vara på undantag så är det storasyster Embla. Min enda önskan den här gången är att de andra två tikarna ska hänga på så att vi kan klara av alla löp innan jul.
Men för tillfället är husse och lillmatte uppe i Funäsdalen och passade på att ta med sig Embla och Freja, så här har friden lagt sig över hemmet. Loke är så nöjd med att slippa alla grindar och stängda dörrar.

Satt och tittade på bilder och hittade ett par komiska bilder på Loke och Lova, det är ingen mästerfotograf som tagit de bilderna.
Är det Loke eller Kalle Ankas hund Pluto?


Är det här en setter eller en korsning med tax?


Ha det bra i höstrusket. //Berit
Godingar.

Satt och tittade på gamla bilder och hittade några från A-kullen som redan blir 4år till våren.
Visst ser dom oskyldiga och mysiga ut när de sover (5 veckor gammla).


Men kanske inte så mysiga när de väcker en kl 5 på morgonen och är vrålhungriga.
Ulvgläntans Afrodite (Lisa), Theodosius (Theo), Artemis (Alii) och Anne-Bonney (Lisa).


Alla fem lever i familjer där de används till jakt och ett aktivt friluftsliv. Afrodite bor i Bräcke utanför Östersund. Anne-Bonney bor i Kalmar, hon har HD A. Theo bor i Arbrå. Alii bor i Storuman, HD B och Embla bor kvar hos oss, HD A.


Afrodite (Lisa)               Anne-Bonney (Lisa)          Theodosius (Theo)Embla                                      Artemis (Alii)

HD

Nu är tre av B kullens valpar höftledsröntgade. Lova har HD grad A och Windi och Loke har grad B. Det känns skönt att alla tre har bra höfter, känns som ett kvitto på att vi i valt bra hundar att avla på. Även de i A kullen som är röntgade har godkända höfter :)

RSS 2.0