Lova har fått ett CACIB :))

Ja så har nästan hela sommaren passerat innan vi tinat upp. Sommaren hitills har ju bestått av regn, regn och därimellan skurar. Kanske därför man har förträngt att hösten och jakten närmar sig, helt plötsligt upptäcker man att träningen skulle ha startat för evigheter sedan för att få upp de små söta liven i jaktkondition.
 
Men lite har vi sysslat med. Söndagen den 22/7 var vi till Wästmanlands kennelklubbs internationella utställning i Köping. Ulvgläntans B Lova och Ulvgläntans B Loke ställdes i öppen klass för domare Petter Steen. Loke fick ett Very good med motiveringen att han var omusklad och hade kunnat haft mer könsprägel. Ja där fick husse en känga för att han inte motionerat Loke mer. Lova gick det bättre för Exellent, Ck, BIR och CACIB.
 
Ulvgläntans B Lova
 
 
Har även fått ett positivt besked av Ulvgläntans B Frans har blivit HD-röntgad. Nu har 4 av 5 i B-kullen blivit HD-röntgade och alla med godkänt resultat. Känns gott inför framtida planer. Går allt som vi vill så ska Lova paras nästa sommar, hane är inte bestämd ännu.
 
Loke, Lova och Embla.
 
Ha det nu gott i sommarvädret som förhoppningsvis ska stanna kvar. // Berit
 

RSS 2.0