Vilken händelserik helg!

Lördag morgon upp med tuppen och iväg till Skara på VFK´s utställning med Bo Wallin som domare. Var själv inte så taggad och hade in i det sista tvekat att åka iväg, Lova har precis löpt och var i mitt tycke för tjock. Men med facit i hand så är jag glad att vi inte backade ur.

Loke´s kritik: Utmärkt helhet, mkt bra huvud, mörka ögon, synnerligen välskuret. Utmärkt hals, överlinje och svans. Välkroppad och välvinklad. Trampar igenom en aning fram, rör sig ngt smalt bak men ändå med utmärkt drive. Vackra färger, välvisad. CK, 1 Bhkl, BIR och BIS 3.

Lova´s kritik: Utmärkt helhet. Vackert välskuret huvud. Utmärkta proportioner i huvudet, utm hals och överlinje och svans. Välkroppad Välvinklad. Välgående. Utm tassar. Typiskt uttryck, med utmärkt hårlag. CK, 1 Btkl och BIM.

Hon fick se sig slagen av brosan men vad gör väl det :) båda är för mig helt underbara som dom är.


Ulvgläntans B Loke


Ulvgläntans B LovaFull koll...

Lova vill ha fullständig kontroll på vad som händer utanför.

Tillskott i kenneln.

I höstas var vi 3 personer i hushållet numera är vi 5, ibland 6 st. Barnen flyttar hemifrån men så händer det att de flyttar hem igen. Susanne som har bott i London i 15 månader flyttade hem i november och för 16 dagar sedan så utökades familjen med hennes son Dylan. En efterlängtad och älskad liten krabat som kommer att bli bortskämd av sin mormor och morfar.

Härligt att se hur hundarna förändrade sitt beteende, de började tassa omkring och blev tysta. Skäller inte i onödan om de är i närheten av den lilla. Snacka om instinkter.


Men barnskrik tar på krafterna, hälften av djuren helt utslagna i mattes och husses säng.

RSS 2.0